Slik er prosessen etter

at en kjær har gått bort

Det er vanlig å kontakte begravelsesbyrået i et tidlig stadie, men

det er viktig at du føler at du er klar til å sette i gang med det

praktiske. Vi kan kontaktes døgnet rundt, og avtaler et møte

enten hjemme hos dere eller på vårt kontor. Uavhengig av om ønskene er klare eller dere ønsker veiledning i prosessen, bistår vi dere hele veien.

Vi setter en dato og et tidspunkt, og vi lager et program for innholdet i seremonien, slik som sanger, solister og blomster. Sammen avtaler vi innholdet i programheftet og dødsannonsen.

Vi tar oss også av det praktiske, som avtaler med gravferdsmyndigheten, trygdekontor, prest og andre offentlige instanser. Vårt viktigste arbeid er å tilrettelegge for dere, slik at dere får en verdig avskjed.

.

  Vi bistår ved alle former for begravelser og bisettelser

En begravelse brukes om seremonier der kisten gravlegges i jorden, og en bisettelse er når seremonien følges av kremasjon. Uavhengig av om avdøde eller pårørende ønsker en kirkelig begravelse, en humanistisk bisettelse eller en livssynsnøytral form på gravferden, kan vi bistå med dette. Vi i Begravelsesbyrået Orkla er opptatt av å møte deres ønsker, slik at dere kan skreddersy seremonien, etter dere og den avdødes ønske.

Minnesamvær

Om dere ønsker kan vi være behjelpelige med å arrangere minnesamvær etter seremonien. Vi kan formidle bestillinger og leie av lokale, og være tilstede under minnesamværet.

    Gravsten, navntilføyelse og oppussing av gravminne

Det har vært en tradisjon at man tilbyr gravsten 2-3 uker etter begravelsen. Dersom du ønsker å planlegge dette tidligere, hjelper vi deg med det. Uavhengig av om man ønsker en ny gravsten, å føye på et navn eller pusse opp en eksisterende sten, er vi behjelpelige med det.  

 Ditt begravelsesbyrå i Orkland, Rennebu og Rindal.

Begravelsesbyrået Orkla holder til i Meldal i Orkland, men dekker også nabokommunene Rennebu og Rindal. Vi har god lokalkunnskap og er opptatt av å tilrettelegge for deres ønsker, slik at deres kjære får en verdig avskjed.

Vi er en støttespiller i prosessen, og har lang erfaring med å møte mennesker i en sorgprosess. Hos oss får du en trygg samarbeidspartner, som forstår dine behov.

Vi ønsker at respekt og verdighet skal være vårt kjennemerke.

Vi er tilgjengelige døgnet rundt, og kan nås på 960 14 510.

Har du andre spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt gjennom vårt kontaktskjema.

Minneside & sangtekster

Vi ønsker at respekt og verdighet skal være vårt kjennemerke.